.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ACTIVITEITEN IN DE WIJNGAARD & OP EN RONDOM DE PIETERSBERG

Het is altijd leuk om uw bezoek aan de wijngaard en/of de Sint Pietersberg uit te breiden met verschillende leuke en (licht) sportieve activiteiten. Wij noemen u hier enkele mogelijkheden, maar er kan natuurlijk veel meer. Dat kunt u zien op de website van Pietersberg Actief die deze arrangementen voor ons verzorgen.

ACTIVITEITEN IN DE WIJNGAARD
U kunt uw bezoek aan de wijngaard combineren met (licht) sportieve activiteiten om aan het bezoek nog een extra Frans sfeertje te geven.

  • Baret werpen; u ziet hem zo lopen, de wijngaardenier met ... zijn franse baret op, zoals het hoort. In de Ardeche kennen de wijngaardeniers een jaarlijks evenement waarbij zij hun baret van een afstand van 5 meter in een mandje moeten laten terecht komen. Nou ... probeer dat ook maar eens in onze wijngaard. Wij zorgen voor de barets en het mandje en maken er een heuse 'competition' van!
  • Jeu de boules; in de wijngaard is een jeu de boulesbaan, waarop wij voor u een toernooitje kunnen organiseren. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de jeu de boulesballen, als u er maar voor zorgt zo dicht mogelijk bij het 'butje' te komen. U kunt hieraan een prijsje verbinden of het geheel onderdeel laten zijn van een sportief dagje uit met originele activiteiten.

Picture-Taker-8s8VcR

DE SLAG OM SLAVANTE
Uw bezoek aan Slavante start bij de wijngaard en u gaat aan de slag met opdrachten voor een speurtocht over de Sint Pietersberg naar de hoeve en de ruïne Lichtenberg. U kunt wandelend uw 'meters maken' door middel van het 'berggolf'. Een soort van golf spel waardoor u de bal telkens naar een volgend punt slaat waar weer nieuwe opdrachten te vinden zijn. U komt langs geheimzinnige en uitdagende plekjes op de Sint Pietersberg en het zijn niet allemaal 'gebakende paden'?!
Dit programma duurt ca 2 uren.

Zoals eerder vermeld; voor dit soort activiteiten dient u contact op te nemen met Nadine Pulles van
Pietersberg Actief. Indien u een ontvangst, lunch, diner of buffet reserveert bij Buitengoed Slavante kunnen ook zij voor u die reserveringen verzorgen.
.
.
.
.
.